пʼятниця, 1 листопада 2019 р.

Характеристика класу


Характеристика 2-А класу


У 2-А класі навчається 22 учнів, з них – 12 хлопчиків і 10 дівчаток. Стан здоров’я дітей у класі в основному задовільний.

Соціально-психологічний стан дітей задовільний.  Шестеро дітей із багатодітних сімей: Бондар Дмитро Станіславович,  Вознюк Костянтин Миколайович,  Гошко  Давид Петрович,  Ковердюк  Дмитро  Анатолійович, Радчук  Віталій  Анатолійович, Ткач  Владислав  Сергійович.
На кінець навчального року всі учні оволоділи навичками самообслуговування.
Усі учні досить швидко адаптувалися до процесу навчання. Відсутній високий рівень тривожності у спілкуванні з дорослими, у стосунках з однолітками, на уроках. У половини класу уже проявляється стійкість інтересів до процесу навчання.
 Рівень інтелектуального  розвитку досить добрий.  5 дітей мають високий рівень знань, 12 -  достатній та 5 учнів  мають середній рівень знань.
В класі декілька учнів проявляють лідерські якості, це – Васьковець Артем, Юсько Аліна, Бондар Дмитро. Колектив іще поділений на мікрогрупи за інтересами, інколи виникають непорозуміння і небажання взаємодіяти із деякими учнями
Ставлення до громадського життя у класі активне. Всі діти активно долучалися до шкільних акцій ,свят, квестів. Брали участь у конкурсі колядок та щедрівок. У класі кожен учень має свої обов’язки, які виконують на високому рівні.
Спілкування в класі позитивне, відкрите. Хлопці та дівчата добре ладнають  між собою, загалом стосунки з усіма членами класного колективу добрі, товариські. У класі панує доброзичлива атмосфера. Діти виховані, привітні.
Самооцінка в класі впевнена, посередня, не завищена. У колективі є учні різних темпераментів, що інколи може провокувати непорозуміння.
Пам’ять, увага, мислення та уява у всіх дітей майже на однаковому рівні, хоча є 2 дітей, які потребують підвищення мотивації та зацікавленості у вивченні окремих предметів, зорієнтування на окремому матеріалі.  
Більшість дітей класу активні і старанні, відвідують гуртки, музичну школу.
Загалом діти доброзичливі, дружні, люблять проводити час разом.



Немає коментарів:

Дописати коментар